Internet marketing

Spread the love

Publicitate online

Internetul are puternica capacitate de a vă aduce mai multe oportunităti de afaceri. Peste 90% din experiențele online încep cu un motor de căutare. Integrați publicitate online în strategia de marketing pe Internet pentru a capta mai mult trafic calificat.

Social Media Marketing

Specialistii nostri de Social marketing vă pot ajuta să dezvoltaîi o strategie de social media potrivită pentru afacerea dumneavoastră. Noi vă putem oferi cu tot ce ai nevoie pentru a angaja și de a interacționa cu potentialii clienti. De asemenea, vă pute ajuta să creați structura și politica dumneavoastră de social media.

Email Marketing

Aflați cum e-mail marketingul poate ajuta la construirea si cresterea loialității clienților afacerii dvs. , la crește gradulul de vizibilitate a brandului, și la dobândirea de noi clienti. Avem experienta extinsă în proiectarea modelelor de newsletter, precum și în dezvoltarea de conținut, formatare și programare.

Search Engine Optimization (SEO - Optimizarea pentru motoarele de cautare)

Obține un rang superior pentru mai multe cuvinte cheie cu serviciile noastre de optimizare pentru motoarele de căutare. Experții noștri SEO pot optimiza site-ul dvs. pentru a-l ajuta urce mai sus în rezultatele de căutare. Succesul nostru este generat de o pasiune neobosită pentru SEO (optimizarea pentru motoarele de căutare).

Optimizare conversiilor

Îmbunătățirea performanței site-ul dvs. începe cu un audit aprofundat al websiteului pentru a identifica oportunitățile acestuia interne si externe. Pe baza acestui audit specialiștii noștri de marketing pe Internet vă vor face recomandări strategice pentru a îmbunătăți ratele de conversie și a îmbunătăți performanța generală site-ul dvs.